Lokerse Feesten 2018 onthult Kasabian en meer

kasabian

Kasabian komt naar België. Lokerse Feesten strikt de band uit Leicester voor een optreden. Ook de Manic Street Preachers zien we terug op het festivalpodium. 

Naast de komst van Kasabian en Manic Street Preachers zijn dEUS, Front 242 en Gary Numan aangekondigd. In een eerder stadium wist de organisatie Simple Minds en Arsenal al te strikken voor een bezoekje aan Lokeren.

Veel festivalsoptredens zijn er nog niet bekend gemaakt door Kasabian. De enige twee festivalshows die het viertal bekendmaakte bevinden zich in Spanje. Optredens op Mad Cool Festival en WAM werden al bevestigd. De tournee van de band krijgt nu een vervolg op het podium van Lokerse Feesten.

Kasabian

De mannen uit Leicester laten weer van zich horen! Kasabian is dé britpopgroep van het moment en dat weten ze zelf maar al te goed. De band werd in 1999 opgericht en bracht in die 18 jaar tijd 6 studioalbums uit. Begin vorig jaar werd de meest recente daarvan, For Crying Out Loud, uitgebracht. De band scoorde hits met ‘Fire’, ‘Underdog’, ‘Club Foot’ en ‘You’re In Love With a Psycho’. Eind vorig jaar speelde de band een volle AFAS Live plat en in 2018 volgt er weer een festivaltournee.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présance het festival. Dit jaar is Kasabian een van de publiekstrekkers. Meer informatie vind je op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen