Naar welke acts van Paaspop 2018 kijk jij het meeste uit?

Paaspop
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

Het wachten is dan eindelijk voorbij. De kick-off van het festivalseizoen staat met Paaspop 2018 voor de deur. Met een bomvolle line-up is er voor ieder wat wils, maar er zijn natuurlijk altijd persoonlijke favorieten die je absoluut niet wilt missen. Laat ons weten welke acts zeker kunnen rekenen op jouw aanwezigheid!

FestiTinder

Vandaag een stampvolle FestiTinder, vol met de beste acts van Paaspop 2018. Dit jaar prijken o.a. Fatboy Slim, Bastille, Iggy Pop, Nothing But Thieves en The Boxer Rebellion op de affiche. Het principe is simpel; swipe naar links als je de artiest een keertje kan overslaan, swipe naar rechts als je zeker geen minuut van het optreden wilt missen. Veel swipe-plezier!

Paaspop

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, Bastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen jaar waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen die bovenaan de poster prijkten. Check ook ons Festivalrapport van 2017 voor een goede sfeerimpressie.

Programma Paaspop 2018

De kaartverkoop voor Paaspop 2018 is nog in volle gang. Voor € 119,- ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Kopen