Bastille, Ronnie Flex en meer voor Paaspop 2018

Foto: Greg Noire/Lollapalooza 2016

Tadaa! Paaspop onthult weer een hele lading gloednieuwe acts. Onder meer Bastille, Black Lable Society en Ronnie Flex & Deuxperience zijn begin dit jaar van de partij in Schijndel.

In totaal maakt de organisatie maar liefst 18 nieuwe namen bekend. Voor het gemak hebben wij ze even voor je opgesomd:

 • Bastille
 • Black Label Society
 • Ronnie Flex & Deuxperience
 • DeWolff
 • Jeremy Loops
 • Dyna
 • Kadavar
 • Maan
 • Mr. Polska
 • The Overslept
 • VUUR
 • Altin Gün
 • Baloji
 • Crooxs
 • Green Lizard Tribute to Nirvana
 • Høken met de Heinoos
 • The Stand-Up Club
 • Van Binsbergen Trio

Er is in ieder geval genoeg moois om begin dit jaar naar Schijndel af te reizen. Naast bovengenoemde namen werd eerder al de komst van onder meer Iggy Pop, TriggerfingerThe Bloody BeetrootsDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington bekendgemaakt. Ook Boef stond op het affiche, maar de rapper is vanwege denigrerende uitspraken van de poster geschrapt.

Bovenop de toevoeging van vele nieuwe acts heeft de organisatie nog meer goed nieuws. Vanaf heden is namelijk ook de dagindeling bekend. Zo kun je meteen zien wanneer jouw favoriete act op de planken staat.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsIggy PopDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De reguliere kaartverkoop voor Paaspop 2018 start aanstaande zaterdag (13 januari). Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen