Iggy Pop en meer naar Paaspop 2018

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De legendarische rock tunes van Iggy Pop zijn komend jaar te horen op Paaspop 2018! De organisatie van het festival maakt daarnaast nog veel meer namen bekend. 

Ook Arcane Roots, Bizzey, Black Sun Empire, Craig Hill, Dan Stezo, De Gestampte Meisjes, Frequencerz, Fritz Kalkbrenner, Hats off to Led Zeppelin, Iggy Pop, Joost, Lenzman, MC Dart, Multiplex MC, MY BABY, Nymfo, Otto Orgel, Popgunn, Puinhoop Kollektiv, Pythius, Rewind, Team Rush Hour, Tony Banks, Tusky, Velvet Volume, Vipers (Queen tribute UK) en Wulf zullen op het festival te zien zijn.

Met deze lading namen lijkt het affiche al erg vol te raken. Eerder werden onder andere The Bloody Beetroots, De Jeugd van Tegenwoordig en Kensington aangekondigd,.

Iggy Pop

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De legendarische rocker Iggy Pop werd bekend met zijn band The Stooges. Daarmee heeft hij destijds vijf albums mee uitgebracht. In 2013 brachten ze samen weer een album uit als onderdeel van hun reünie. Als soloartiest doet Iggy Pop het ook goed. Hij heeft maar liefst 17 albums uitgebracht. Iggy Pop is vooral bekend van zijn hits ‘The Passenger’ en ‘Lust For Life’. In 2016 kwam zijn laatste album Post Pop Depression uit. Hierbij heeft hij hulp gekregen van Queens Of The Stone Age leden Dean Fertita en Josh Homme, ook Arctic Monkeys’ drummer Matt Helders was van de partij. In 2016 was de Amerikaan te zien op onder meer Rock Werchter, afgelopen jaar stond hij op Lowlands. Recentelijk bracht hij een single uit genaamd ‘Red Right Hand’, een nieuw album is dus goed mogelijk.

Wil je alvast genieten van een Iggy Pop show? Kijk dan dit festivalconcert van Iggy Pop op Rock En Seine 2016.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op de planken van het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven: check ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De Super Early Bird tickets waren in een recordtempo uitverkocht, maar gelukkig is de normale Early Bird kaartverkoop inmiddels ook van start gegaan. Voor € 108,95 ben je drie dagen van de partij. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen