Slowdive naar Vodafone Paredes de Coura 2018

Photo by: © Alexander Kellner

Een nieuwe naam voor het Portugese festival Paredes de Coura 2018. Het festival, dat in hetzelfde weekend als Lowlands plaats vind, voegt Slowdive toe aan haar line-up.

Dit is niet de enige toevoeging aan de line-up voor het festival. Afgelopen tijd heeft het festival onder meer King Gizzard & The Lizard Wizard en The Blaze toegevoegd aan het affiche. Deze twee acts zijn ook aangekondigd voor Lowlands. Of ook Slowdive op beide festivals te vinden is, is nog niet duidelijk.

Voor de complete line-up kun je terecht op de officiële festivalsite.

Slowdive

Slowdive is een Engelse band die gevormd is in 1989 in Reading. Het vijftal zette in 1995 een punt achter de band. Gelukkig bleek het geen definitief einde. In 2014 was de reünie daar en in 2017 werd het vierde album gepresenteerd. Genoeg redenen voor een festivaltour in 2018 dus. Komend jaar is de band onder meer te zien op Best Kept Secret en Cactusfestival.

Paredes de Coura 2018

© Hugo Lima

Paredes de Coura vind in hetzelfde weekend plaats als Lowlands, van 15 t/m 18 augustus in Portugal. In 2017 stonden onder meer Foals, Future Islands en Beach House op het affiche. Op het affiche van 2018 staan onder meer Arcade Fire en Fleet Foxes. Tickets voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Voor €100,- heb je een weekendticket in de pocket. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.