Emeli Sandé, Slowdive en meer naar Cactusfestival 2018

Photo by infogibraltar via Wikimedia Commons

Nieuwe namen voor Cactusfestival! Het Belgische festival maakt de komst van Emeli Sandé, Slowdive en Goldfrapp bekend.

Ook Charlotte Gainsbourg, Tune-Yards en Sampha zijn volgend jaar te zien in Brugge. De kersverse namen voegen zich bij de eerder bekendgemaakte acts Triggerfinger en Arsenal.

Vorig jaar zou de Schotse Emeli Sandé ook al te zien in België. De Schotse zangeres moest haar optreden op Werchter Boutique toen echter cancelen vanwege vermoeidheidsverschijnselen.

Emeli Sandé

Emeli Sandé

De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé brak in 2011 door met haar single ‘Heaven’. Dit was een startschot voor een glansrijke carrière die inmiddels een dozijn aan singles telt. Sandé sleepte met haar muziek een hoop prijzen in de wacht, waaronder meerdere BRIT Awards.

Cactusfestival 2018

Het Belgische Cactusfestival vindt aankomende zomer plaats van 13 tot en met 15 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs van de partij. Voor aankomende editie zijn onder andere Emeli Sandé, Triggerfinger en Arsenal bevestigd.

De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is in de voorverkoop aan te schaffen voor een bedrag van € 110,-. Dagkaarten gaan voor € 49,- over de toonbank. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan. Voor slechts € 85,- vertoef je dan twee dagen op het festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen