Vintage Trouble, De Likt en meer naar Nirwana Tuinfeest 2018

Vintage Trouble
Foto: Hub Dautzenberg

Zes nieuwe namen voor Nirwana Tuinfeest. Onder meer Vintage Trouble, Millionaire, De Likt en Komatsu staan op de affiche van aankomend jaar.

Naast deze acts is er ook een tributeband van Limp Bizkit te zien en brengt Tim Akkerman nummers van Bruce Springsteen ten gehore. De line-up begint zo steeds meer vorm te krijgen, 18 van de 31 namen zijn inmiddels bekend. Volgens de organisatie kunnen we ook de headliners van de vrijdag en zaterdag nog verwachten.

Vintage Trouble

Vintage Trouble
Credits: Universal

Vintage Trouble werd in 2010 opgericht door zanger Ty Taylor en gitarist Nalle Colt in Venice Beach, Los Angeles. De band maakt jaren ’50 en ’60 R&B, in de stijl van Chuck Berry en The Rolling Stones. De band stond eerder in het voorprogramma van AC/DC en The Who en komen speelden meerdere keren de Europese festivalweides, waaronder Rock Werchter en Pinkpop, plat. Ook dit jaar zijn de mannen weer van de partij op Nirwana Tuinfeest. Kun je niet wachten? Kijk dan het festivalconcert op Gurtenfestival 2014 terug.

Nirwana Tuinfeest 2018

Nirwana Tuinfeest 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 43e keer gehouden. Afgelopen jaar stonden onder andere White Lies, The Hives, De Staat en Dewolff op het programma. Dit jaar kun je gaan genieten van My Baby, Vintage Trouble en Kraantje Pappie. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost € 35,-. Voor € 60,- krijg je toegang voor het hele weekend. De zondag is gratis toegankelijk!

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2023

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
White Lies
Wolfmother
Tickets Dagkaarten vanaf €42.5. Combitickets vanaf €75. Kopen