Goose, Vintage Trouble en meer voor Rock Werchter 2016

Het is vrijdag 16 uur en dat kan maar één ding betekenen; nieuwe namen voor Rock Werchter 2016! Onder andere Goose, Vintage Trouble en The Strypes behoren tot het pakket. Dat maakt de organisatie bekend op haar website.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

  • Goose
  • Puggy
  • Vintage Trouble
  • The Strypes
  • The Struts
  • Aurora
  • Ryan Bingham
  • Samm Henshaw
  • Blossoms
  • Mura Masa

Eerder vandaag werd de komst van Puggy al bekend door middel van een zelfbevestiging. Daarmee staat de teller op 67 namen. Ryan Bingham en Samm Henshaw staan op donderdag op het programma, Blossoms en Puggy zijn op vrijdag van de partij, Goose, The Struts en Mura Masa versterken de zaterdag en op zondag geven Vintage Trouble, The Strypes en Aurora acte de présence.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang en de zaterdag is inmiddels uitverkocht. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen