Zelfbevestiging: James Bay naar Lowlands 2018

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wederom een zelfbevestiging voor Lowlands 2018. James Bay verklapte in de Radio Veronica ochtendshow zijn komst naar het festival.

Het is niet de eerste zelfbevestiging voor het festival. Een paar weken geleden gaf The Wombats al aan op het Nederlandse festival te staan.

James Bay

(c) Joris Bulckens

Als James Michael Bay in 2014 ‘Hold Back the River’ uitbrengt, gaat het snel met de Brit. Hij speelt menig festivalweide plat en zijn album Chaos and the Calm haalt in zijn geboorteland de eerst plek in de hitlijsten. Hij scoort nadien nog hits met onder andere ‘Best Fake Smile’ en ‘If You Ever Want to be in Love’.

Lowlands 2018

Lowlands schoorstenen
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. De grootste namen voor komend jaar zijn Gorillaz, The War On Drugs en Kendrick Lamar, maar er is natuurlijk veel meer te beleven. Theater! Ballet! Politiek! Op het festival in Biddinghuizen kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Tickets voor komende editie zijn inmiddels in de verkoop. Voor drie dagen Biddinghuizen betaal je dit jaar € 195. Voor alle info, check je onze Lowlands 2018 Pagina. Daarnaast kun je op ons forum speculeren over de line-up of ervaringen uitwisselen met andere festivalgangers.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen