Zelfbevestiging: The Wombats naar Lowlands 2018

1268
The Wombats

The Wombats blijkt een loslippig drietal. In een livestream van de zanger van de band werd al duidelijk dat het trio op Sziget te zien is. Inmiddels is ook de zelfbevestiging voor Lowlands ontdekt.

In de livestream van zanger Matthew Murphy werd via Festileaks International duidelijk dat The Wombats zichzelf bevestigde voor Sziget. Via onze app kregen we nog een zelfbevestiging binnen, in de livestream is te horen dat de band op Lowlands 2018 staat.

”Lowlands, can I say we confirmed Lowlands? Yeah. No we’re not allowed to say that, but we’re doing that”

Hieronder vind je de livestream waarin The Wombats bevestigen op het festival te staan. Vanaf 12:00 hoor je de zelfbevestigingen voor beide festivals voorbij komen.

The Wombats

The Wombats is een Brits/Noors trio afkomstig uit Liverpool. Het drietal bereikt in 2007 internationaal succes met ‘Let’s Dance To Joy Division’ en is sindsdien niet meer weg te denken van de festivals. Sindsdien zat de band echter niet stil. Er volgde nieuwe hits als ‘Moving To New York’ en ‘Tokyo (Vampires & Wolves)’. Ook was de band meerdere malen op festivals als Pinkpop en Lowlands te vinden. In april verschijnt het nieuwste album van The Wombats en daar hoort natuurlijk een tournee bij. Onder meer Paaspop en Reading + Leeds worden deze zomer aangedaan. Daarnaast staan ook Highfield en Sziget op het programma.

Lowlands 2018

Lowlands schoorstenen
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. De grootste namen voor komend jaar zijn Gorillaz, The War On Drugs en Kendrick Lamar, maar er is natuurlijk veel meer te beleven. Theater! Ballet! Politiek! Op het festival in Biddinghuizen kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tickets voor komende editie zijn inmiddels in de verkoop. Voor drie dagen Biddinghuizen betaal je dit jaar € 195. Voor alle info, check je onze Lowlands 2018 Pagina. Daarnaast kun je op ons forum speculeren over de line-up of ervaringen uitwisselen met andere festivalgangers.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze playlist:

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.