Di-Rect en meer maken affiche Vestrock 2018 compleet

Het affiche van Vestrock 2018 is af. Het festival maakt vandaag de laatste namen bekend. Onder meer Di-Rect en Kraantje Pappie reizen af naar Zeeuws-Vlaanderen.

Bij de komst van bovenstaande namen blijft het niet. Ook Coasts en The Minutes zijn komende zomer in Hulst te bewonderen. De laatste namen voegen zich bij onder meer Tom Odell, Johan en My Baby. Hieronder vind je alle nieuwe namen:

Di-Rect

In 1999 werd Di-Rect opgericht door  Jamie Westland , Frans ‘Spike’ van Zoest , Bas van Wageningen en Tim Akkerman. In 2001 volgde de doorbraak met het eerste album Discover. Ondertussen is de band negen studioalbums verder en heeft Tim Akkerman afscheid genomen. Marcel van Veenendaal is de nieuwe frontman en ook Paul Jan Bakker is toegevoegd aan de band. Met het nieuwste album, Rolling with the Punches, is Di-Rect komende zomer op onder meer Concert at Sea en Zwarte Cross te vinden.

Vestrock 2018

Vestrock vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 65,-. Daarnaast zijn dagtickets beschikbaar: de vrijdag kost € 45,-, voor de zaterdag leg je € 50,- neer. Ook zijn er Vestrock Junior-tickets (zondagmiddag), deze kaarten kosten € 25,-. Voor de campingovernachting van vrijdag op zaterdag betaal je € 15,-. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Vestrock Logo

Vestrock 2024

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen