Advertisement

Exit festival 2018 voegt Rødhåd en meer toe aan haar affiche

Exit festival 2018 heeft weer een nieuwe reeks namen bekendgemaakt. Onder andere Rødhåd en Abelle zijn te vinden op het festival. De nieuwe namen staan allemaal op de line-up van de No Sleep Novi Sad stage. 

De No Sleep Novi Sad stage wordt door velen ook wel gezien als een eigen festival binnen het festival. De stage ligt achteraan op het terrein en heeft een eigen line-up bestaande uit dj’s. Deze draaien gedurende de hele nacht, dus feest gegarandeerd in de No Sleep Novi Sad. De line-up van de stage vind je hieronder:

foto van Exit Festival.

Op het reguliere affiche van Exit zijn onder andere acts als Migos, David Guetta en Ziggy Marley te vinden.

Rødhåd

https://www.youtube.com/watch?v=55Ig1PMGjBw

Rødhåd is een Berlijnse techno-dj. Hij begon zijn dj-carrière door in Berlijn kleine outdoor feesten te organiseren. Hiermee vergaarde hij populariteit. In 2009 kreeg hij zijn eigen club-night; DYSTOPIAN. Mede hierdoor werd hij zo populair, dat hij in steden door heel Europa kon draaien. Zijn stijl wordt ook wel omschreven als ‘perfect gemixte dub-techno met veel percussie’. In 2012 bracht hij zijn eerste album uit onder zijn eigen label, wat ook DYSTOPIAN heet. Vandaag de dag is Rødhåd een dj die veel geboekt wordt door festivals over de hele wereld. Zo staat hij dit jaar al op Soenda, Dekmantel en Awakenings. Daarnaast is hij dus ook te vinden op Exit festival.

Exit festival 2018

Exit 2018 vindt plaats van 12 t/m 15 juli in Servië. Op Exit zijn onder andere Migos, David Guetta en Ben Klock te zien. Naast de sterk line-up is ook de locatie echter de moeite waard. Het festival vindt plaats in het Petrovaradin fort, wat de sfeer uniek maakt.

Tickets voor het gehele festival (inclusief camping en busreis) kosten €270. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar, deze kosten €36. Voor meer informatie kun je de website raadplegen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen