Into The Great Wide Open in minder dan uur uitverkocht

Into The Great Wide Open 2016

Nog geen uur nadat de kaartverkoop begon, was Into The Great Wide Open al uitverkocht. Twee dagen geleden maakte het festival de eerste namen bekend.

Dit jaar viert Into The Great Wide Open de tiende verjaardag. Dat viert het festival met onder andere Jeff Tweedy, Destoyer en Damien Jurado. Ook de Nederlandse Wende speelt deze zomer op Vlieland. Wanneer de rest van de line-up bekend gemaakt wordt, is nog niet bekend.

Tickets kosten dit jaar 137 euro en er waren ongeveer zesduizend tickets beschikbaar. Campingvouchers en kindertickets zijn later beschikbaar.

Into The Great Wide Open 2018

Into The Great Wide Open 2016
Into The Great Wide Open vindt in 2018 plaats van 30 augustus tot en met 2 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De cultuurliefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden o.a. Spinvis en Fresku op het podium.