Kamasi Washington, Kevin Morby en anderen naar Flow Festival 2018

Het Finse Flow Festival trekt een blik nieuwe namen open. Onder andere Kamasi Washington, Kevin Morby, Moses Sumney en Susanne Sundfør zijn in augustus in Helsinki te bewonderen.

Daar blijft het niet bij. Het festival doet er nog een schep bovenop door ook Anna Of The North, KOKOKO!, Orlando Julius & The Heliocentrics, The Limiñanas, Jukka Eskola & UMO Jazz Orchestra, Olli Ahvenlahti New Quartet, Lxandra, Lau Nau & Poseidon, Yona & Lumos, Mopo en Karina aan het programma toe te voegen. Daarnaast laat de organisatie weten dat er morgen opnieuw namen bekendgemaakt worden.

Eerder werden al grotere internationale namen bevestigd voor Flow Festival. Zo zijn onder andere Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Charlotte Gainsbourg, Lykke Li en Fleet Foxes op het festival te zien. Doordat het festival een week voor Lowlands en Pukkelpop van start gaat is het goed mogelijk dat de festivals namen delen.

Kamasi Washington

De Amerikaanse alleskunner Kamasi Washington gaat in 2018 op tournee. Drie jaar geleden verscheen het laatste officiele studioalbum The Epic. Het album kon op lovende recensies rekenen en betekende de doorbraak naar het grote publiek. De saxofonist stond in het verleden op North Sea Jazz, Lowlands, Glastonbury en Primavera Sound. In mei en juni speelt Washington shows in Doornroosje, Paradiso en Paard van Troje. Volgt er nog een passage op een Nederlands festival?

Flow Festival 2018

Flow festival 2018 vindt plaats op 10,11 en 12 augustus in Helsinki. Het festival heeft een gevarieerde line-up met veel Finse namen, maar ook internationale artiesten. Zo waren vorig jaar onder andere The xx en Frank Ocean te bewonderen. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Arctic Monkeys en Kendrick Lamar. Tickets voor het hele weekend kosten €195, en voor 2 dagen €159. Wil je slechts één dagje festival doen, dan betaal je €99. Voor meer informatie kun je de website van Flow Festival raadplegen.

Flow Festival Logo

Flow Festival 2024

Locatie
Finland
Helsinki, Finland
Datum 9-11 augustus 2024
Line-up
Pulp
Fred again..
The Smile
Tickets Kopen