Kraantje Pappie, Gallowstreet en meer maken line-up Festival Mundial 2018 compleet

Kraantje Pappie Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Alle artiesten voor Festival Mundial 2018 zijn bekend. Onder andere Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt maken de line-up van het Tilburgse festival compleet. 

Naast Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt zijn ook Ebo Taylor en Omar Souleyman van de partij op het Brabantse festival. In het Facebook bericht hieronder check je de volledige line-up:

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie is een Nederlandse rapper. Met maar liefst 6 albums en meerdere EP’s op zak is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-scene. Met hits als ‘Waar Is Kraan?’, ‘De Feesttent’ en het meer recente ‘Pompen’ is Kraantje Pappie een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. Ook in 2018 wordt zijn festivalagenda steeds voller. Zo staat hij naast Festival Mundial ook op ParkCity live en Nirwana Tuinfeest.

Festival Mundial

De 31e editie van het beruchte Festival Mundial vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juni. Het festival heeft als thuisbasis de Spoorzone in Tilburg, wat bekend staat als dé creatieve locatie van de stad. Daarnaast is het ook nog eens op steenworp afstand van het station. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €62,50. CJP-Pashouders, kampeerfanaten en groepen kunnen speciale aanbiedingen krijgen. Alle informatie check je op de website van Festival Mundial.