Kraantje Pappie en Eefje de Visser naar Pukkelpop 2019

Tegelijk met wat opkomende namen voegt Pukkelpop 2019 vandaag ook wat Nederlandse glorie toe aan de line-up. Onder andere Kraantje Pappie en Eefje de Visser zijn bevestigd.

Naast dat de organisatie deze twee namen uit het buurland bekendmaakt staan ook nieuwe Britse, Duitse en Ierse namen op de line-up. Zo staan ook Prospa (UK), Inhaler (IE) en Barney Fletcher (UK) tussen de aankondigingen. Alle nieuwe namen voor het affiche van Pukkelpop zie je hieronder terug.

De line-up van Pukkelpop staat al een tijdje vol met hele fijne namen. Zo is de komst van Tame Impala al een tijdje bekend en staan optredens van o.a. Post Malone, Twenty One Pilots en Billie Eilish gepland. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliner Twenty One Pilots.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop 2018
Photo: Festileaks

Het Belgische festival houdt dit jaar zijn 34ste editie. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. 

Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene