Advertisement

Latitude 2018 strikt Belle and Sebastian

Een gloednieuwe toevoeging voor het affiche van Latitude 2018! Belle and Sebastian maken hun opwachting op het Britse festival.

Dit maakt de organisatie van het festival bekend. Zo voegt de Schotse groep zich bij een al sterke lineup. Eerder werd namelijk al aangekondigd dat onder meer The Killers, Wolf Alice, Rag’n’Boneman en Solange dit jaar op het festival te zien zijn. Verder staan ook onder andere alt-J, Jon Hopkins en The Vaccines op het programma. De nieuwe aankondiging zie je hier:

Belle and Sebastian

Belle and Sebastian is een Schotse popgroep bestaande uit zeven leden. Hoewel de band al ruim 20 jaar actief is, hebben ze maar sporadisch grote successen gekend. Desondanks heeft Belle and Sebastian een grote aanhang. Ze zijn vooral bekend van het nummer ‘The Party Line’, wat twee jaar geleden een heus festivalanthem bleek. Onlangs onthulde de groep een nieuwe single, ‘Poor Boy’, als onderdeel van een nieuw compilatiealbum. Aankomende zomer zijn de Schotten ook nog op het Spaanse Primavera Sound Festival te zien.

Latitude 2018

Latitude festival wordt sinds 2006 jaarlijks georganiseerd in het Henham Park, nabij Southwold, Engeland. Dit jaar vindt het festival plaats van 12 t/m 15 juli. Een ticket voor het hele weekend bedraagt ongeveer 240 euro en een dagkaart kost je rond de 100 euro. De headliners die elk een dag zullen afsluiten zijn dit jaar The Killers, alt-J en Solange. Vorig jaar stonden Mumford & Sons, Fleet Foxes en The 1975 op het festival. Meer informatie vind je op de officiële festivalwebsite.

Latitude Logo

Latitude 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Southwold, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-28 juli 2024
Line-up
Kasabian
Keane
London Grammar
Tickets Kopen