Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van LCD Soundsystem?

Over minder dan twee maanden staat LCD Soundsystem al op Best Kept Secret. Een mooi moment om jullie songtekst-kennis te testen. Weet jij alle lyrics van ‘Daft Punk Is Playing At My House’ uit je hoofd of is ’tonite’ iets wat je beter kunt onthouden? Check hoeveel je nog moet oefenen in onze lyrics quiz!

Vorig jaar bracht LCD Soundsystem hun vierde album American Dream uit. Tracks als ’tonite’, ‘call the police’ en ‘oh baby’ werden gelijk in onze Best Tracks Top 10 gestemd. Wij zijn benieuwd welke tracks ze in 2018 op de festivals gaan spelen en welke we dan uit ons hoofd moeten kennen. Quiz je mee?

Bekijk je dit artikel met de Festileaks app? Quiz dan hier!

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

De Amerikaanse elektronische rockband LCD Soundsystem werd in 2002 opgericht en heeft sindsdien vier studioalbums uitgebracht. In 2010 verscheen de derde langspeler This Is Happening, waarna James Murphy de handdoek definitief in de ring leek te gooien. Echter werd in december 2015 de stilte al doorbroken met de kerst-single ‘Christmas Will Break Your Heart‘. In 2017 volgde de nieuwe plaat american dream en een clubtour waarin onder andere Paradiso aan werd gedaan. LCD Soundsystem is in 2018 onder andere te vinden op Best Kept Secret, All Points East en Sonar.

Best Tracks

We vroegen jullie naar je favoriete nummers van James Murphy en co. en jullie gaven je ongezouten mening. Naar welke tracks kijken jullie het meest uit op de festivalweide? Check deze Best Tracks en nog veel meer heerlijke lijstjes op ons Spotify-account.