11 mei is Arctic Monkeys-dag op Best Kept Secret 2018

Photo: Zackery Michael

Vrijdag 11 mei komt dan eindelijk het nieuwe album van Arctic Monkeys uit. Ook bij Best Kept Secret is dat reden tot een feestje. Het festival komt aankomende vrijdag met een speciale Arctic Monkeys-dag.

Aankomende vrijdag kun je onder meer de speciale Arctic Monkeys groepstickets bemachtigen. Bij deze speciale bundel krijg je niet alleen het zesde kaartje gratis. Ook doet het festival er een speciaal Arctic Monkeys cadeautje bij. Kom je niet met een groep maar wil je wel graag naar Best Kept Secret? Dan maakt het festival ook nog enkele vrijdag- en zaterdagkaarten beschikbaar.

Aankomende vrijdag komt na vijf jaar eindelijk de opvolger van AMTranquility Base Hotel + Casino. Singles zijn er nog niet, maar gelukkig weten we wel al een heleboel andere dingen van het album. Wil je het album als een van de eerste horen, zorg dan dat je bij de Album Release Party in Amsterdam bent.

Arctic Monkeys

AM 2018
Photo credit: Zackery Michael

De Britse indierockband Arctic Monkeys zag voor het eerst het licht in 2002 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd. De heren hebben tot nu toe vijf albums geproduceerd en daar komt over een tijdje een zesde bij. Dat mag onderhand ook wel: het meest recente album AM dateert alweer uit 2013. Met dat album stond Arctic Monkeys op de eerste editie van Best Kept Secret, maar een jaar later ook op Pinkpop en Rock Werchter. Voor komend jaar is de band al aangekondigd voor onder andere Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Mad Cool.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen