Blokkenschema voor Rock am Ring 2018 bekend

Daar is hij dan! Het blokkenschema voor Rock am Ring 2018 en Rock im Park 2018 is eindelijk bekend.

De dagindeling van het Duitse festival is al een tijdje bekend. Nu kan het echte puzzelen gaan beginnen!

Komende editie kun je op het festival onder meer genieten van concerten door Foo Fighers, Thirty Seconds To Mars en Muse. Afgelopen week werden er nog vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up waarbij onder meer The Maine.

Rock am Ring / Rock im Park 2018

Foto: Don Crusio/Festileaks

Rock am Ring en Rock im Park vinden allebei plaats van 1 tot en met 3 juni op respectievelijk de Nürburgring en Zeppelinfeld Nürnberg. Onder meer Muse, Foo Fighters en Thirty Second To Mars geven acte de présence. Tickets voor het festival zijn al een tijdje verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rock am Ring kent de laatste jaren roerige edities. In 2016 had het festival te maken met ernstig noodweer. Op de eerste dag trokken er hevige onweersbuien over het festivalterrein en sloeg de bliksem in. Het festival werd uiteindelijk afgelast. In 2017 werd de eerste festivaldag afgelast wegens terreurdreiging. Afgelopen jaar stonden onder andere Rammstein, System Of A Down, Die Toten Hosen en Prophets Of Rage op het festival. Wil je weten hoe dat was? Check het festivalrapport! Voor meer informatie, check je de site.