Advertisement

Festivalconcert van de week: My Baby op Down The Rabbit Hole 2016

My Baby
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Vorig weekend vloog My Baby in hun helicopter nog het hele land door. Als ambassadeur van de vrijheid waren ze te zien in Haarlem, Den Bosch, Amsterdam en Roermond. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom kijken we vandaag terug naar hun show op Down The Rabbit Hole 2016.

My Baby heeft een transformatie doorgemaakt de afgelopen jaren. Twee jaar terug stonden ze nog op de kleinere podia, maar op 5 mei schitterden ze nog op meerdere main stages. Terwijl ze tegenwoordig bovenaan de affiches staan, was het in 2016 nog een hele eer voor de Amsterdamse band de Hotot te mogen openen op de tweede dag van Down The Rabbit Hole. De psychedelische rockband speelde de sterren van de hemel en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse festivallandschap. Deze zondag nemen we je weer even mee terug naar die ene zaterdag op de Groene Heuvels van Down The Rabbit Hole.

Het grote festivalinterview met My Baby (Cato)

My Baby
Foto: My Baby at Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Afgelopen april spraken we Cato, leadzangeres en -gitarist van My Baby. We vroegen haar  naar haar beste festivalherinneringen, de komende festivalshows, en haar rol als ambassadeur van de vrijheid. Het hele interview kun je hier checken.

My Baby

My Baby is een internationaal succesvol trio gevormd door broer en zus Joost en Cato van Dyck. Ze worden aangevuld door de Nieuw-Zeelandse bassist Daniel Johnston. De band staat bekend om hun fantastische liveshows die veel critici heeft overtuigd. Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Glastonbury en Isle Of Wight. Noem het op of My Baby heeft er op het podium gestaan. Ook komende zomer staan ze niet stil. Het trio stond al op Paaspop en was ambassadeur van de Vrijheid. De komende festivals zijn onder andere Appelpop, Vestrock en Dauwpop.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2016

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 24-26 juni 2016
Line-up
The National
PJ Harvey
Tickets Niet meer beschikbaar.