Goed nieuws voor fans van Florence + The Machine. De band rondom Florence Welch heeft bevestigd dat er deze week een nieuwe single wordt uitgebracht. 

De nieuwe single van Florence + The Machine verschijnt op donderdag 3 mei. Naast een datum is er ook een titel voor het nummer: ‘Hunger’. Eerder dit jaar werd al bekend dat de band rondom Florence Welch dit jaar een album uit zou brengen. Een datum voor het album is echter nog niet bekendgemaakt. Wel werd de single ‘Sky Full Of Song’ al uitgebracht voor Record Store Day.


Of we met een album op komst ook een optreden in de Benelux mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Wél is de band al aangekondigd voor Melt Festival en Orange Warsaw. Het laatste optreden van Florence + The Machine in België of Nederland stamt inmiddels uit 2016, toen ze op Rock Werchter stonden.

Florence +The Machine

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album kunnen we nog dit jaar verwachten.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?