Vandaag werd bekend dat Albert Hammond Jr. en PartyNextDoor zich onder de laatste 13 namen voor Roskilde 2018 bevinden. Maar dat is nog niet alles, ook de timetable van het festival is vrijgegeven. Puzzelen maar!

Naast de eerdergenoemde namen staan ook acts als Blonde Redhead en Marlon Williams op het programma. Deze namen voegen zich bij onder andere de 60 acts die eerder werden aangekondigd. Onder deze lading namen bevonden zich Massive Attack, Nick Cave & The Bad Seeds en meer.

 

Met de laatste namen is ook de timetable voor het festival vandaag vrijgegeven. Roskilde staat zoals ieder jaar bomvol goede acts. Dat het een flinke puzzel wordt, mag dus geen verassing zijn. Het volledige tijdschema vind je op de website van het festival.

Heeft deze laatste toevoeging jou over de streep getrokken? Sla dan snel je slag! Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat de woensdag met rapper Eminem volledig is uitverkocht. Om deze dag bij te kunnen wonen zul je dus een ticket moeten kopen voor het volledige festival. Ook de tickets voor de donderdag (met onder meer Bruno Mars) gaan volgens de organisatie momenteel erg hard, twijfel dus niet al te lang.

Roskilde 2018

Foto: Krists Luhaers

Roskilde is sinds 1971 één van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken maar liefst 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Tickets voor het festival zijn al geruime tijd in de verkoop. De woensdag, met Eminem als headliner, is inmiddels uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.