Massive Attack, Nick Cave en meer maken affiche Roskilde 2018 compleet

Massive Attack

Hoera! Het affiche voor Roskilde 2018 is compleet. Onder de laatste namen bevinden zich onder meer Massive Attack en Nick Cave & The Bad Seeds.

De organisatie pakt dus lekker uit op de laatste aankondigingsdag. Naast bovengenoemde acts maken ook onder meer Dua Lipa en Anderson. Paak zich op voor een optreden op het Deense festival. In een eerder stadium werden onder meer EminemSt. VincentGorillaz en Bruno Mars al gepresenteerd.

Benieuwd naar de gehele line-up, inclusief alle 60 vers bevestigde acts van vandaag? Check dan onderstaand affiche.

Roskilde 2018

Foto: Krists Luhaers

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals. Het evenement wordt gekenmerkt door een ijzersterke line-up en goedkoop bier. De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hiphop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er ook niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken maar liefst 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten.

Dit jaar vindt Roskilde plaats van 30 juni tot en met 7 juli. Onder meer Eminem, Gorillaz en Bruno Mars geven acte de présence. Tickets voor het festival zijn al geruime tijd in de verkoop. De vrijdag van Roskilde, wanneer headliner Eminem speelt, is inmiddels uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen