Op de tourposter van Zhu is te zien dat zij komende editie op Lowlands 2018 staat. Het Nederlandse festival is de laatste show in het rijtje optredens.

De Amerikaan maakt met zijn bekendmaking van de Europese tour, direct ook zijn komst naar Lowlands 2018 bekend. De organisatie van het festival geeft aan dat er ieder jaar acts zijn die zichzelf aankondigen, of dat in dit geval klopt laten ze nog in het midden: “Wij volgen ons eigen aankondigingenschema.”

Lowlands is niet het enige festival waarvoor Zhu zichzelf nu bevestigd heeft. Ook zal de zanger onder meer op Melt!, Exit en Sziget te zien zijn komende zomer. Hieronder is de complete poster van de tournee van Zhu te zien:

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Zhu

Zhu is een Amerikaans-Chinese zanger. Hij werd door Genius Records ontdekt met zijn nummer Moves Like Ms Jackson. In 2014 kwam zijn eerste EP uit waarop Zhu veel goede reacties op kreeg. In april 2018 kwam zijn laatste album uit genaamd Ringos Desert Pt. 1. Met inmiddels vier albums op zak komt hij komende zomer naar Europa. De zanger is te zien op onder meer Lowlands, Exit Festival, Melt! Festival en Sziget.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website.Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist: