Advertisement

Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Foo Fighters?

Foo Fighters komt aankomende zomer naar Europa. De hoogste tijd om jouw Foo Fighters-geheugen eens te testen dus. Je wilt natuurlijk alles kunnen meezingen: van ‘The Pretender’ tot ‘The Sky Is A Neighborhood’. Ga jij naar Rock Am Ring, Firenze Rocks, Download Paris of Pinkpop? Test je kennis dan snel!

De Amerikanen moesten na het beenbreuk-incident in 2015 nog altijd hun afwezigheid op Pinkpop komen goedmaken. Dat gaat deze festivalzomer dan eindelijk gebeuren. Met een nieuw album op zak zullen ze meerdere festivals en arena’s op hun kop zetten. Drie jaar hebben we moeten wachten, maar heb je de teksten in de tussentijd wel genoeg geoefend? Test het in de lyrics quiz.


Bekijk je dit artikel met de Festileaks app? Quiz dan hier!

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album ‘Concrete and Gold’ kwam afgelopen september uit, en met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Net als dit jaar is Foo Fighters in 2018 op festivals te vinden. Eerder werden Rock am Ring en Pinkpop al aangekondigd!

Best Tracks

Een tijdje terug vroegen we jullie naar je favoriete nummers van de Dave Grohl en co. Hierbeneden vind je de 20 beste Foo Fighters-tracks, samengevat in een handige afspeellijst. Heb je een dringende behoefte aan meer van dit soort muzikale overzichtjes? Check dan ook ons Spotify-kanaal!