Gisteren maakte Melt 2018 de acts bekend voor haar Forest Stage. Op dit idyllische podium staan misschien niet de grootste namen gepland, maar wat er is nou leuker dan een nieuwe act te ontdekken?

Misschien valt jouw oog wel op Bluestaeb, Daniel Haaksman, Baba Stiltz of een van de vele andere andere pareltjes. Check in onderstaand overzicht snel welke acts er nog meer optreden op de Forest Stage.

Vrijdagtickets uitverkocht

Bron: Facebook
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Bovendien is er nog meer nieuws vanuit Duitsland. De organisatie laat weten dat de vrijdagtickets zijn uitverkocht. Voor wie Florence + The Machine live wilt zien, is het weekendticket nu nog de enige optie.

Melt 2018

Melt Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 15 juli. Op een oud industrieterrein bij Berlijn wordt komende zomer weer 3 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit.

Ook met de locatie scoort Melt Festival ieder jaar. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Dit jaar zijn onder andere Florence + the Machine en The xx op het Duitse festival te vinden.