Primavera Sound 2018 maakt tijdschema bekend

Primavera
Foto: Eric Pamies

Goed nieuws vanuit Barcelona! Het tijdschema voor Primavera Sound 2018 is eindelijk bekend gemaakt. 

Eind deze maand is het zo ver, dan gaat Primavera Sound 2018 van start. De bekendmaking van het tijdschema voor het Spaanse festival is dus meer dan welkom! Bij alleen het tijdschema blijft het niet. De organisatie maakt naast het tijdschema ook de indeling van het terrein bekend. Het puzzelen kan nu dus echt gaan beginnen! Voor alle details over de indeling van het festival kun je terecht op de officiële festivalsite.

Komende zomer kun je onder meer genieten van shows door Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds en The National.

Primavera Sound 2018

Primavera
Foto: Cecilia Diaz Betz

Primavera Sound 2018 vindt plaats van 30 mei tot en met 3 juni midden in het centrum van Barcelona. Vorig jaar stonden onder andere The XX, Run The Jewels en Arcade Fire op het affiche. Dit jaar kun je onder meer genieten van shows door Arctic Monkeys, The National en Nick Cave And The Bad Seeds. Kaarten voor het festival zijn al te koop via de website van het festival. Ook voor het tijdschema en de indeling van het festivalterrein kun je terecht op de festivalsite.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen