RIDE en Amaia completeren line-up Primavera Sound

Foto: Sergio Albert

Hoewel vrijwel de gehele line-up al rond was stonden er nog twee vraagtekens op het blokkenschema van Primavera Sound 2018. Vandaag maakte het festival bekend dat RIDE en Amaia & the Free Fall Band die plekken gaan invullen. 

RIDE gaat op vrijdag 1 juni aantreden voor een spetterende show en Amaia & The Free Fall Band hebben zelfs een speciale setlist voor hun optreden op de donderdag. Deze setlist bestaat volgens de organisatie uit covers die speciaal voor deze gelegenheid zijn uitgekozen en ‘enkele verrassingen’. Maar wat dat kan inhouden kunnen we alleen maar raden.

Beide acts zijn onderdeel van het Heineken Hidden Stage, dat dit jaar zijn vijfde verjaardag viert. Het podium wordt voor deze gelegenheid verplaatst naar een grotere locatie. Hierdoor is het podium makkelijker te bereiken. Daarnaast kan je er nu ook binnen komen zonder kaarten te reserveren.

Primavera Sound 2018

Primavera
Foto: Cecilia Diaz Betz

Primavera Sound 2018 vindt plaats van 30 mei tot en met 3 juni in het centrum van Barcelona. Vorig jaar stonden onder andere The xx, Run The Jewels en Arcade Fire op het affiche. Dit jaar kun je onder meer genieten van shows door Arctic Monkeys, The National en Nick Cave And The Bad Seeds. Kaarten voor het festival zijn al te koop via de website van het festival. Ook voor het tijdschema en de indeling van het festivalterrein kun je terecht op de festivalsite.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen