Een nieuwe naam voor Parkpop 2018! Jazzmuzikant Roy Ayers maakt de line-up van Parkpop Downtown compleet.

De jazzmuzikant treedt op vrijdag 22 juni tijdens Parkpop Downtown. Dit wordt ook wel gezien als de preparty van het festival. Er zijn verschillende optredens en liveshows in verschillende zalen in Den Haag. Roy Ayers is op deze vrijdag te vinden in het Paard en speelt 21:45 tot 22:45 in de grote zaal. Meer informatie over het programma van de vrijdag is te vinden op de site.

Roy Ayers

Photo by Legermi – Wikimedia Commons

Roy Ayers is een jazzmuzikant geboren in Los Angeles, Californië. Ayers wordt gezien als de grondlegger van verschillende jazzstromingen. Hij staat ook wel bekend als Godfather of Acid Jazz. De 77 jaar oude muzikant heeft veel betekent voor de ontwikkeling van de jazz in Engeland en is nog steeds actief bezig met de muziek. Roy Ayers’ bekendste nummer is ‘Everybody Loves the Sunshine’

Parkpop 2018

Parkpop is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Dit jaar vindt het festival plaats op zondag 24 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het is dit jaar alweer de 38e editie van het gratis festival. De avond voor het festival, kun je je ook vermaken op Parkpop Saturday Night. Early bird tickets hiervoor kosten €7,50. Voor het festival zelf hoef je uiteraard geen kaartjes te kopen. Voor meer informatie kun je op de website van het festival terecht.