Eindelijk! Ben Howard is terug. Hij heeft al wat singles gedropt en er komt binnenkort een nieuw album aan. Dat betekent: festivals! Onder andere Rock Werchter en Mad Cool kunnen een bezoekje van Ben verwachten. Maar wat weet jij nou eigenlijk over deze zwoele singer-songwriter? Check het in de Artist Quiz!
Vijf vragen in een vast stramien over één band of artiest: ‘Wie’, ‘Wat’, ‘Wanneer’, ‘Welk’ en ‘Waar’. Ben jij al klaar voor wanneer de singer-songwriter weer naar de Benelux komt? Ken jij de feiten? Test nu je kennis over Ben Howard!

Ben Howard

Ben Howard
Ben Howard, @Kamiel Scholten Fotografie

Met zijn debuutalbum Every Kingdom heeft hij zichzelf volledig op de kaart gezet in de singer-songwriter scene. Dat was mede te danken aan het succes van nummers als ‘Keep Your Head Up’ en ‘The Fear’. In het najaar van 2014 verscheen zijn tweede album, I Forget Where We Were. Met dat album stond hij in 2015 op onder andere Lowlands en Glastonbury. Na die tour ging de Brit zich richten op het project A Blaze of Feather, maar nu keert hij onder eigen naam terug op het hoogste podium. Met het nieuwe album Noonday Dream zal hij in 2018 naast zijn zaaltour ook op de festivals Rock Werchter en Mad Cool Festival verschijnen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.