Best Kept Secret en Pinkpop 2019 in hetzelfde weekend

2210
Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Volgend jaar moet je niet alleen kiezen tussen de acts op één line-up, maar ook tussen festivals. Pinkpop keert volgend jaar terug naar het Pinksterweekend. Ook op Best Kept Secret is het dat weekend feest.

Het tweede weekend van juni is Best Kept Secret goed bevallen, zo geeft festivaldirecteur Robert Swarts uit aan 3voor12. Het festival in Hilvarenbeek zit hierdoor dicht bij andere grote festivals als Primavera Sound, NorthSide en Field Day. Dit betekent dat het makkelijker is om de juiste acts te boeken.

Pinkpop laat aan 3voor12 weten verrast te zijn door de datum van Best Kept Secret. Robert Swarts verwacht echter geen problemen. ”Als je interesse hebt in dezelfde act, kom je elkaar toch wel tegen” legt hij uit aan 3voor12. Het maakt volgens de festivaldirecteur niet uit of je in hetzelfde weekend zit of een week later.

Wil je Best Kept Secret 2019 sowieso niet missen? Vanaf morgen kun je jezelf al verzekeren van een ticket.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret stage four
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret zit komend jaar opnieuw in het eerste weekend van juni. Op 7, 8 en 9 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Acts zijn nog niet bekend, maar je kan wel zorgen dat jij er bij bent. Vanaf dinsdag 12 juni gaan de kaarten in de verkoop.

Twijfel je nog een beetje zonder acts op het affiche. Blik dan eens terug op het festival met onze Spotify playlist of check de foto’s op ons Instagram-account. Later vandaag komt ook het festivalrapport van afgelopen weekend online.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.