Best Kept Secret 2018 is nog niet eens afgelopen en het festival heeft al goed nieuws voor volgend jaar. De datum voor 2019 is bekendgemaakt!

Terwijl de festivalgangers nog genieten van de laatste uurtjes en optredens op Best Kept Secret 2018, heeft het festival nu al goed nieuws voor de volgende editie: de datum is namelijk nu al bekend! Best Kept Secret 2019 vindt plaats in het weekend van 7, 8 en 9 juni. Dit weekend betreft het Pinksterweekend. De kans is groot dat het festival tegelijk met Pinkpop 2019 en Rock Am Ring 2019 valt. Nu al zeker zijn van een kaartje? Dat kan! Dinsdag 12 juni om 12:00 is een super early bird voorverkoop met maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ga jij er een bemachtigen?

Best Kept Secret 2018

Best kept secret
Thomas Heijligers / Festileaks

Dit weekend vindt Best Kept Secret 2018 plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen en de lastigste clashes. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.