Curtis Harding toch nog op Down The Rabbit Hole 2018

Curtis Harding
Curtis Harding

Even leek het erop dat Curtis Harding het festival aan zich voorbij moest laten gaan. Vertragingen op het vliegveld waren daar schuldig aan. Nu is duidelijk geworden dat het optreden toch nog door kan gaan.

Vliegtuigproblemen in Barcelona: het speelde zowel Curtis Harding als J. Bernardt vandaag parten. Beide optredens werden uitgesteld; die van Harding leek uiteindelijk zelf afgelast te worden. Een teleurstelling voor de fans. Daarom is de organisatie blij te kunnen mededelen dat de show van de Amerikaan toch nog doorgaat.

Curtis Harding / 00:15 – 01:00 / Teddy Widder

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.