My Baby en meer naar Exit 2018

My Baby
Foto: My Baby at Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Volgende maand barst het feest in Servië al los, maar niet zonder deze nieuwe namen! Exit Festival voegt onder meer de Nederlandse My Baby toe aan de line-up.

Daar blijft het niet bij! De organisatie van het festival laat weten dat ook French Montana, ZHU en Disciples komend jaar in het Servische fort te zien zijn. Voor wie reis jij komende zomer af naar Servië?

My Baby

My Baby is een internationaal succesvol trio gevormd door broer en zus Joost en Cato van Dyck. Ze worden aangevuld door de Nieuw-Zeelandse bassist Daniel Johnston. De band staat bekend om hun fantastische liveshows die menig criticus heeft overtuigd. Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Glastonbury en Isle Of Wight. Noem het op of My Baby heeft er op het podium gestaan. Ook komende zomer staan ze niet stil. Het trio staat onder ander op AppelpopVestrock en Dauwpop.

EXIT Festival 2018

EXIT 2018 vindt plaats van 12 tot en met 15 juli in Servië. Dit jaar zijn daar onder andere MigosDavid Guetta en Fever Ray te zien. Naast de sterke line-up is ook de locatie een echt pluspunt van het festival. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring compleet.

Tickets voor het gehele festival (inclusief camping en busreis) kosten € 270,-. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar, deze kosten €36,-. Voor meer informatie kun je de website raadplegen.