Nothing But Thieves verrast fans met surprise show op Pinkpop 2018

1861
Photo by Dean Chalkley for Sony Music

Een zestal fans van Nothing But Thieves heeft een mooie verrassing gekregen op Pinkpop 2018. De band trad speciaal voor deze fans op in de 3FM sessieplek. Ze speelden een akoestische versie van hit ‘Trip Switch’.

De zes gelukkigen wisten pas luttele seconden voor het optreden welke verrassing ze te wachten stond. Ze werden geblinddoekt en met koptelefoon op naar de 3FM container geleid. Toen ze hun blinddoek afdeden stonden niemand minder dan Conor Mason en consorten te spelen. De fans reageren dan ook een beetje beduusd en emotioneel.

Niet alleen de zes mazzelaars konden vandaag van de band genieten. Nothing But Thieves stond vanmiddag ook op het hoofdpodium van Pinkpop. In de 3FM sessieplek waren eerder ook shows te bewonderen van onder andere Donnie.

Vanavond volg je de optredens van onder andere The Script en Foo Fighters live via de stream. De Amerikaanse rockhelden sluiten de tweede dag af van het festival.

 

Nothing But Thieves live vanaf de 3FM Sessieplek op Pinkpop

Wij lokten onder valse voorwendselen 6 mega Nothing But Thieves fans naar de 3FM sessieplek op Pinkpop, voor een verrassing om nooit meer te vergeten. ? Speciaal voor iedereen die niet op Pinkpop is spelen zij ook nog één track! ❤️

Geplaatst door 3FM op Zaterdag 16 juni 2018

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het Landgraafse festival vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juni. Pinkpop viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten), maar zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.