Blijf jij thuis tijdens Pinkpop 2018? Wees dan niet getreurd! Met de verslagen van NTR, BNNVARA en VPRO en de livestream van 3voor12 pak jij toch nog iets van de sfeer mee, gewoon vanuit je luie stoel.

Livestream

Schema

Uitzending afgelopen

Over de stream

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Speciaal voor alle drukke studenten, ijverige werknemers en ieder ander die dit weekend thuis moet blijven tijdens Pinkpop 2018 hebben wij goed nieuws. Het festival kan namelijk op de televisie, op de radio, én online op de voet gevolgd worden. Hierdoor hoef jij dus bijna niets te missen.

De livestream wordt verzorgd door VPRO 3voor12. Op NPO 2 Extra zit je vanaf vrijdag om 16:00 tot en met zondagnacht 00:30 aan je beeldscherm gekluisterd voor een doorlopende livemarathon, waarbij verscheidene complete concerten worden uitgezonden.

Voor een overzicht kun je op zaterdag en zondag terecht bij de VPRO, NTR en BNNVARA. Deze omroepen zenden op NPO 3 de highlights van het festival uit: tussen 23:00 en 00:30 op zaterdag, en tussen 19:25 en 23:30 op zondag.

Wil je graag meer weten over de Pinkpop voor- én napret? Lees dan snel de informatie op de officiële website van het festival. Ook bij Festileaks is het Pinkpopweek, en volg je de hele week alle laatste updates over het festival.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.