Pinkpop 2018 goed bewapend tegen processierups

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Veel bezoekers van Best Kept Secret hadden afgelopen weekend last van de processierups. Om dit op Pinkpop te voorkomen neemt Jan Smeets extra maatregelen.

Dit laat de organisatie van het festival weten in de radioshow van 3voor12 op 3FM. Op woensdag zijn ze al druk aan de slag gegaan met het verwijderen van rupsen. Het festival zegt er al eerder last van gehad te hebben en ze weten daarom goed waar ze moeten kijken voor de rups. Het weer zit voor de rupsen nogal mee dit weekend, maar de festivalbaas weet te verklappen dat ze een uitgebreide maatregel hebben om ze tegen te gaan.

Ook laat Jan Smeets weten dat hij erg uitkijkt naar het optreden van Bruno Mars op Zondagavond. Jan heeft zelfs veel meer vertrouwen in het optreden van Bruno Mars dan dat hij had in dat van Justin Bieber.

Pinkpop 2018

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Dit jaar vindt Pinkpop plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Bovenaan het affiche prijken headliners Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar € 220,- (excl. servicekosten). Voor een dag betaal je € 100,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, en ook de festivalpagina van Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen