Terugluisteren: Arctic Monkeys op Best Kept Secret 2018

Photo: Zackery Michael

Gister was het zo ver, voor het eerst sinds 2014 was Arctic Monkeys te zien op een Nederlands festival. Heb je dit optreden moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten? Geen nood, want vanavond zendt 3FM een deel van de set uit. 3VOOR12 heeft vanmiddag zelfs 20 minuten van de setlist online gezet.

Vanaf 19:00 krijg je een halfuur van de Best Kept Secret-show te horen. Het is op dit moment niet bekend welke nummers er op de radio voorbij gaan komen. Gezien de diversiteit van de setlist van gisteravond, is dit ongetwijfeld een combinatie van nieuwe nummers en oude klassiekers.

Wil je na het luisteren van de uitzending zelf deze zomer nog een optreden van de heren meemaken? Ze zijn nog op diverse festivals te zien, waaronder Rock Werchter.

‘I Bet You Look Good On The Dancefloor’

In deze twintig minuten zijn vijf tracks van de festivalshow op Best Kept Secret te zien: ‘Four Out Of Five’, ‘Don’t Sit Down Cause I Moved Your Chair’, ‘I Bet You Look Good On The Dancefloor’, ‘Cornerstone’ en ‘Why Do You Only Call Me When You’re High’.

Arctic Monkeys

De Britse indierockband zag voor het eerst het licht in 2002 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd. De heren hebben inmiddels zes albums geproduceerd. Het meest recente album, Tranquility Base Hotel + Casino, is op 11 mei van dit jaar uitgebracht. De laatste festivaltour van de band stond in het teken van het in 2013 verschenen album AM. Met dat album stond Arctic Monkeys op de eerste editie van Best Kept Secret maar een jaar later ook op Pinkpop en Rock Werchter. Dit jaar staan de heren onder andere op Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Mad Cool.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Op dit moment viert Best Kept Secret zijn zesde editie. De vorige editie stonden onder andere RadioheadArcade Fire en Run The Jewels nog op het affiche. Maar komende editie kun je genieten van optredens van Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem en meer. Op zoek naar meer informatie of de timetable? Check dan de website van het Brabantse festival. Bij Festileaks volg je bovendien de laatste updates rondom Best Kept Secret 2018.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.