Zojuist is bevestigd dat Warhola op Pukkelpop 2018 staat. De bekendmaking werd gedaan in een live sessie in de app van het festival. Het is een van de laatste acts die wordt toegevoegd aan het affiche.

Met minder dan twee maanden te gaan komt Pukkelpop 2018 steeds dichterbij. Het festival maakt dan ook de laatste namen bekend. Warhola behoort tot deze laatste namen. Vandaag is in een exclusieve live sessie in de Pukkelpop app aangekondigd dat we Warhola terug gaan zien op het podium van een van de diverse festivals van België.

Eerder kondigde Pukkelpop al grote namen als Arcade Fire en N.E.R.D aan. Ook De Jeugd Van Tegenwoordig en Novastar zijn erbij. Bij welke artiest sta jij vooraan?

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.