De Jeugd Van Tegenwoordig, Novastar en meer naar Pukkelpop 2018

De Jeugd van Tegenwoordig
Foto: Don Crusio/Festileaks

Vandaag zijn er weer nieuwe namen voor Pukkelpop 2018 bekendgemaakt. Onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Novastar en Fleddy Melculy staan aankomende zomer op het podium in Kiewit. 

De in totaal 17 nieuwe namen zijn toegevoegd aan het programma van de Pukkelpop-woensdag. Dit jaar is woensdag 15 augustus een officiële feestdag in België, en voor de bezoekers van het festival is het dubbel feest. Wie een donderdag- of combiticket heeft, kan op woensdag 15 augustus vanaf 18.00 het festivalterrein op. Tickets voor woensdag zijn niet afzonderlijk verkrijgbaar. Alle aankondigingen check je in het onderstaande filmpje.

Het belooft alvast een mooie 33e editie van Pukkelpop te worden. Headliners voor dit jaar zijn Arcade Fire, The War On Drugs, Oscar and the Wolf, Travis Scott, Kendrick Lamar en Imagine Dragons.

De Jeugd Van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

In 2015 had De Jeugd Van Tegenwoordig iets te vieren: ze bestonden toen tien jaar. Dat werd groots gevierd met een tour langs zalen en festivals, en een nieuw album. In 2016 kwamen ze met Watskeburt?! – De Musical: een musical waar zij zelf niet letterlijk in meespelen, maar wel aan mee hebben gewerkt. In 2017 waren ze de Ambassadeurs van de Vrijheid. Hiervoor hebben ze opgetreden op de bevrijdingsfestivals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden. 2018 is het jaar dat de mannen, met het nieuwe album LUEK, weer volop op festivals te zien zijn. Naast Down the Rabbit HolePaaspopLowlands en We Are Electric is nu ook Pukkelpop bekendgemaakt.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen