WINNEN: Graspop-albumpakket met Ghost, Marilyn Manson en Bullet For My Valentine

Ghost
Photo: Spine farm records

Het weekend van Graspop Metal Meeting is aangebroken. Om dat te vieren geven wij een albumpakket weg met daarin de nieuwste albums van 3 Graspop-kneiters: Ghost, Bullet for My Valentine en Marilyn Manson. 

Het Belgische Dessel is vanaf vandaag het walhalla voor hardrock en metal liefhebbers. Zo staan dit weekend onder andere Iron Maiden en Guns N’ Roses op de planken van het festival. Om de feestvreugde te verhogen plakt Festileaks aan dit mooie weekend ook nog eens een mooie winactie. Ter ere van het begin van dit rock-weekend geven we namelijk een albumpakket weg met de nieuwste albums van Ghost, Marilyn Manson en Bullet for my Valentine. In CD óf LP vorm, het is aan jou!

Om kans te maken hoef je je alleen maar even te abonneren op de Festival Nieuwsbrief! Dat doe je via het formulier hieronder. Ben je al geabboneerd? Laat dan hieronder nogmaals even je gegevens achter om mee te doen.

    Bekijk je dit artikel in de Festileaks App? Klik dan hier.

    Je checkt hier onze privacy policy.

    Graspop Metal Meeting 2018

    Graspop metal publiek
    Foto: Jens de Haes

     

    Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron MaidenGuns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag en zondag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89 en €99. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.

    Graspop Metal Meeting Logo

    Graspop Metal Meeting 2024

    Locatie
    België
    Dessel, België
    Datum 20-23 juni 2024
    Line-up
    Alice Cooper
    Scorpions
    Machine Head
    Tickets Kopen