Het weekend van Graspop Metal Meeting is aangebroken. Om dat te vieren geven wij een albumpakket weg met daarin de nieuwste albums van 3 Graspop-kneiters: Ghost, Bullet for My Valentine en Marilyn Manson. 

Het Belgische Dessel is vanaf vandaag het walhalla voor hardrock en metal liefhebbers. Zo staan dit weekend onder andere Iron Maiden en Guns N’ Roses op de planken van het festival. Om de feestvreugde te verhogen plakt Festileaks aan dit mooie weekend ook nog eens een mooie winactie. Ter ere van het begin van dit rock-weekend geven we namelijk een albumpakket weg met de nieuwste albums van Ghost, Marilyn Manson en Bullet for my Valentine. In CD óf LP vorm, het is aan jou!

Om kans te maken hoef je je alleen maar even te abonneren op de Festival Nieuwsbrief! Dat doe je via het formulier hieronder. Ben je al geabboneerd? Laat dan hieronder nogmaals even je gegevens achter om mee te doen.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Bekijk je dit artikel in de Festileaks App? Klik dan hier.

Je checkt hier onze privacy policy.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop metal publiek
Foto: Jens de Haes

 

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron MaidenGuns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag en zondag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89 en €99. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.