Roisin Murphy en meer naar Into The Great Wide Open 2018

Roisin Murphy
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Into The Great Wide Open tovert vandaag maar liefst 18 nieuwe namen uit de hoge hoed. De organisatie bevestigt de komst van onder andere Roisin Murphy en Ronnie Flex & Deuxperience. 

Bij de nieuwe namen vinden we ook acts als JOHAN, John Cale en Hannah Williams & The Affirmations. Daarnaast staat de IJslandse Emiliana Torrini op het festival op Vlieland. Haar komst is extra speciaal, want zij was er ook op de allereerste editie bij. De 18 nieuwe namen voegen zich bij onder meer Django Django, The Vaccines en Jeff Tweedy. Alle nieuwe namen vind je hieronder:

Into The Great Wide Open 2018

Into The Great Wide Open 2016
Into The Great Wide Open vindt in 2018 plaats van 30 augustus tot en met 2 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder andere Spinvis en Fresku op het podium. Dit jaar behoren Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer tot de eerste namen. Tickets waren ook voor de komende editie binnen mum van tijd uitverkocht.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2023

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 31 augustus - 3 september 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.