Into The Great Wide Open tovert vandaag maar liefst 18 nieuwe namen uit de hoge hoed. De organisatie bevestigt de komst van onder andere Roisin Murphy en Ronnie Flex & Deuxperience. 

Bij de nieuwe namen vinden we ook acts als JOHAN, John Cale en Hannah Williams & The Affirmations. Daarnaast staat de IJslandse Emiliana Torrini op het festival op Vlieland. Haar komst is extra speciaal, want zij was er ook op de allereerste editie bij. De 18 nieuwe namen voegen zich bij onder meer Django Django, The Vaccines en Jeff Tweedy. Alle nieuwe namen vind je hieronder:

Into The Great Wide Open 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Into The Great Wide Open 2016
Into The Great Wide Open vindt in 2018 plaats van 30 augustus tot en met 2 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder andere Spinvis en Fresku op het podium. Dit jaar behoren Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer tot de eerste namen. Tickets waren ook voor de komende editie binnen mum van tijd uitverkocht.