Met het festivalseizoen 2018 in volle gang worden er steeds meer data voor 2019 bekend gemaakt. Ook de datum van Bospop 2019 is bekend gemaakt.

De 39e editie van het Limburgse festival gaat in 2019 plaatsvinden op 5,6 en 7 juli. Dat liet de organisatie weten via een Facebookpost. Ook bedankt de organisatie alle bezoekers voor een geweldige sfeer en laten ze weten nu af te tellen naar de editie in 2019.

Bospop

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Bospop 2018 vond plaats van 14 en 15 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie waren onder meer a-ha, Billy Idol, Live, UB40 en Simple Minds van de partij. In 2019 gaat het festival dus van 5 tot en met 7 juli plaatsvinden. Over de line-up en ticketprijzen is nog niks bekend. Check de website van het festival voor meer informatie.

Benieuwd wat de bezoekers van Bospop 2018 vonden? Lees er alles over in het Festivalrapport!

DELEN
Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik docent aardrijkskunde. Fervent Graspop ganger en groot fan van Metallica. Heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken