Datum Welcome to the Village 2019 bekend

Welcome to the village 2017_WTTV
Foto: Ruben van Vliet

De editie van dit jaar is pas net afgelopen, maar er kan alweer uitgekeken worden naar Welcome to the Village 2019. De organisatie heeft de datum van het festival bekendgemaakt. 

Zet voor komend jaar 18 t/m 21 juli maar alvast in de agenda, dan vindt het festival in 2019 plaats. Afgelopen weekend reisden onder andere Warhaus, Jungle by Night, Declan Mckenna en Weval af naar Leeuwarden. Hoe de bezoekers het festival beleefden lees je later vandaag in het festivalrapport.

Nieuwe namen voor volgend jaar zijn nog niet bekend. Ook de informatie rondom de kaartverkoop maakt het festival later bekend.

Welcome to the Village 2019

Welcome to the village_wttv_sfeer
Foto: Danny Korporaal / Festileaks

Welcome to the Village 2019 vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Het festival kenmerkt zich door een sterke mix van grotere en kleinere namen binnen verschillende genres. Zo stonden afgelopen editie onder andere Warhaus, Joost van Bellen en Wende op het programma. Over wie in 2019 een optreden komen geven is nog niks bekend, maar daarover kan het grote speculeren beginnen. Ook over de ticketverkoop is nog niets bekend.