Eric Prydz cancelt, Lost Frequencies vervangt op We Are Electric 2018

Slecht nieuws voor wie wilde dansen bij Eric Prydz op We Are Electric 2018. De Zweedse DJ moet zijn optreden helaas afzeggen. Gelukkig vult Lost Frequencies het tijdslot op Crash in.

Het afzeggen van het optreden van Eric Prydz heeft te maken met mechanische defecten aan de tourbus. De DJ strandde met bus in Italië. Het lukt helaas niet meer om op tijd naar Nederland te komen, zo laat Prydz weten.

Lost Frequencies vult de vrijgekomen plek van Eric Prydz in. De Belgische DJ speelt om 19.30 uur op het podium Crash. Het optreden van de Belg duurt tot 20.45 uur.

We Are Electric 2018

© Bart Heemskerk

We Are Electric 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juli. Elk jaar strikt het Brabantse festival de vetste elektronische acts. Het fesitval zal dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie plaats vinden. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice. Het Blokkenschema voor het festival is bekend en is te vinden op de site.

Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagticket kost je € 59,50, terwijl een weekendticket voor € 93,50 over de toonbank gaat. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric? Check dan ons festivalrapport!