Wordt jij de gelukkige eigenaar van de eerste tickets voor Pinkpop 2019? Geef nu jouw mening over de afgelopen editie van het festival en maak kans!

Iedereen die aanwezig was op Pinkpop 2018 wordt door de organisatie van het festival uitgenodigd om de enquête over het festival in te vullen. De uitslagen hiervan worden gebruikt om het festival verder te verbeteren. Met het invullen van de enquête maak jij ook nog eens kans op de eerste tickets voor de 50e editie van het festival!

Dus: heb jij iets op te merken, vond je iets bijzonder goed of juist slecht geregeld? In dat geval is dit je kans om je mening kenbaar te maken! De enquête vind je hier, het invullen ervan kost 5 minuutjes van je tijd. Je hebt tot en met dinsdag 10 juli de tijd.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop viert aanstaande zomer alweer haar 50e editie. Het festival vindt als vanouds plaats in Landgraaf tijdens Pinksteren, wat dit jaar valt op 8 t/m 10 juni 2019. Met nog zo’n vol jaar te gaan tot de aftrap het festival, is er nog geen enkele act van het affiche bekend. De aanwezige artiesten zullen gedurende het komende jaar aangekondigd worden. Ook voor de ticketverkoop zul je geduldig de officiële kanalen van het festival in de gaten moeten houden. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op hun website, of op de festivalpagina op Festileaks.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.