Lollapalooza Chicago 2018 livestreamt optredens van Arctic Monkeys en meer

Foto: Charles Reagan Hackleman/Lollapalooza 2016

Geen tickets of tijd voor Lollapalooza Chicago 2018, maar wil je toch graag de optredens zien? Dat kan! Het festival zorgt namelijk voor een livestream met meer dan twintig live optredens. 

Niet alleen Arctic Monkeys, maar ook optredens Jack White, The Weeknd en Tyler, The Creator zijn volledig te zien. Het gehele weekend, van 2 tot 5 augustus, zorgt het festival voor een livestream die maar liefst op vier kanalen te volgen is. Het vierde kanaal is nieuw dit jaar. Via de ‘Red Bull Music Youtube’ krijgt de kijker een exclusieve virtual reality experience.

Wie de optredens wilt zien moet daar wel een nachtelijk feestje van maken. In Chicago is het namelijk zeven uur vroeger dan hier.

Lollapalooza Chicago

lolla night

Met edities in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa is Lollapalooza een van de meest bekende festivals ter wereld. Op de verschillende festivals kan je genieten van de muziek van de beste artiesten ter wereld.

Lollapalooza Chicago wordt van 2 tot en met 5 augustus gehouden in het Grant Park in Chicago. Combitickets voor vier dagen zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn alleen nog dagkaarten te koop voor de zondag, voor een dagje festival betaal je dan $120. Dit jaar bevinden Arctic Monkeys, Bruno Mars, Jack White en The Weeknd zich onder de grote namen. Meer informatie over de komende editie is te vinden op de officiële festivalwebsite.