De grote Pukkelpop-puzzel kan gelegd worden. Het festival maakt namelijk het blokkenschema bekend. Om de keuzes nog wat moeilijker te maken presenteert het festival ook acht nieuwe namen.

Onder de nieuwe namen vinden we onder andere George FitzGerald. Ook acts als Yung Nnelg en Safi voegen zich bij de al eerder bekendgemaakte namen. Dit jaar zijn onder meer Arcade Fire, Kendrick Lamar en Travis Scott de publiekstrekkers van dienst. Ook Belgische acts als Oscar & The Wolf en Bazart verdienen een hoge plek op het affiche.

Nu het blokkenschema bekend is, moeten er ook keuzes gemaakt worden. Ga je rocken bij Death From Above of kies je voor de hype rondom BROCKHAMPTON? En waar trek je jouw dansschoenen uit de kast: bij Oscar And The Wolf of Todd Terje? Het volledige blokkenschema vind je hier.

Pukkelpop 2018

 

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018.  Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.