Tame Impala wil nieuw album voor de zomer van 2019 uitbrengen

1666
Tame Impala

Het is al een tijdje stil rond Tame Impala, maar daar komt het komende jaar verandering in. De Australische band werkt namelijk aan een nieuw album en dat moet voor de zomer van 2019 af zijn. 

In een interview met Matt Wilkinson van Beats 1 laat Kevin Parker, de zanger van Tame Impala, weten bezig te zijn met een nieuw album. De zanger geeft zelfs duidelijkheid over wanneer we het album kunnen verwachten. De frontman is erg teleurgesteld als het nieuwe Tame Impala album niet voor de zomer van 2019 uitgebracht wordt.

De komende tijd moet duidelijk worden of het nieuwe materiaal reden is voor een nieuwe festivaltournee. De Australische band was afgelopen weekend nog te zien op Mad Cool Festival 2018 én Citadel 2018. Later deze zomer is de band ook nog te zien op Summer Sonic 2018.

Tame Impala

"<yoastmark

Tame Impala is een psychedelische rockband rondom frontman Kevin Parker. De band bracht in 2010 het eerste album, innerspeaker, uit. Het tweede album stamt uit 2012, waarvoor de band een grammy-nominatie ontving. Toch brak de band in 2015 pas bij het grote publiek door met derde album Currents. In datzelfde jaar gaf de band een legendarisch optreden op Lowlands. De heren hebben dan ook een ongekende live-reputatie, en zijn een graag geziene gast op festivals. Waar het viertal staat, gaat het dak eraf. Des te vervelender dat de band geen herhaling van de mooie show op Lowlands kan geven.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.